A Tóken horda

 Üdv ismét!

Az 50 laposra bővített tanuló pakli magával hordozza a tókenek bejövetelét, de itt nem a honfoglalásról van szó :)

Mire jó a tóken? Nem jellemző, hogy betesszük a pakliba, bár van olyan tóken lap amit oda is érdemes lehet. Ezeket a lapokat játék közben tudod valamilyen lappal teremteni. (András, Gólem szilánk! a szerk. megjegyzése) Mint fentebb látszik nagyon sokféle tóken van, nincs a képen rajta az összes. 1-2-őt szerintem kihagytam.

Ez egy előre kikészített lap, ha nem a pakliból húztad fel. Ekkor nem lehet visszakevertetni a pakliba, nem kerülhet a semmibe, de gyűjtőbe igen. H egy ilyen lapot "kapsz" akkor a lény a tartalékodba, egyéb lap a te térfeledre kerül. Építmény tókent illetve bűbáj tókent még nem láttam csak tárgyat, de innen küldöm az ötletet a kiadónak ;)

Úgy ismered fel, hogy egy lap tóken, hogy extra nagy méretű az illusztrációja, eltér, elüt a többitől. Figyelem a fullartos lap nem tóken! Az így néz ki:


Bárcsak több ilyen fullartos lap jelenne meg, hogy játékban is sokszor megcsodálhassuk. De ezek ritkák mint a fehér holló :)
Legalább 1 tóken lappal rendelkeznek kell ahhoz, hogy játékban használhasd, ha többet teremtesz azt jelölheted kockával, egyéb jelzőkkel.

Már elég régen jelent meg tóken kiegészítő, vagy tóken lap egy kiegészítőben, szóval ezúton is jelzem a kiadónak, szerintem az új játékosoknak a tóken hozzáférése így erősen korlátozott. Ígyekszünk segíteni nektek, hogy amit használni szeretnétek, 1-1 lapot adunk kölcsön, illetve sorsolunk is majd ki tóken lapokat a klubnapokon.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A HKK Odüsszeusza

Ó mifóliazéria ...

JÁTÉKOS TOBORZÓ! - Veszprémi Farkasok HKK Társaság