Veszprémi Farkasok HKK Társaság első versenykiírása

 Ezzel a bejegyzéssel meghívót kapott a litéri klubversenyünkre mindenki aki a Veszprémi Farkasok HKK Társaság tagja (azaz bent vagy a facebook csoportban és legalább egy klubnapunkon részt vettél) és  tervezetten novemberi (szombati) napon kezdő státuszú. 

A kedvenc alfa paklidból a gyakori lapokból 15 lap lesz az alapja a paklidnak. Egy alfából választhatsz csak 15 lapot, jól gondold meg tehát, hogy melyiket választod! ;)

Alfa Pakli - Angyalok

Alfa Pakli - Bestiák

Alfa Pakli - Boszorkányok

Alfa Pakli - Druidák

Alfa Pakli - Felfedezők

Alfa Pakli - Goblinok

Alfa Pakli - Kalandozók

Alfa Pakli - Káoszhorda

Alfa Pakli - Kereskedők

Alfa Pakli - Mágusok

Alfa Pakli - Orkok

Alfa pakli – Ősi sárkányok

Alfa Pakli - Sárkányok

Alfa Pakli - Tengeri rablók

Alfa Pakli - Tűzmágia

Alfa Pakli - Vámpírok

Alfa Pakli - Varázslények

Alfa pakli – Vérfarkasok

VÁLTOZÁS - a verseny novemberben lesz!


Ha az alfás paklidhoz volt a dobozban narancs lap akkor azt használnod kell s így négy lappal kezdesz. Ha nincs követő akkor 5 lappal kezdesz. Ha nem volt az alfához narancs lap, akkor használhatsz hozzá 1 db követőt, kivéve az átkozott követőt. A 15 laphoz hozzá kell tenned 20 lapot* az alábbi kiegészítők gyakori lapjaiból :

Varázsdimenzió

Ősi Káosz

Császárváros

Résföld

Roxat céhei

Hódítások

Kristályláz

Alfa Pakli - Boszorkányok*

Alfa Pakli - Druidák*

Alfa Pakli - Felfedezők*

Alfa Pakli - Kereskedők*

Alfa Pakli - Mágusok*

Alfa Pakli - Tengeri rablók*


Így már van 35 lapod. Ehhez kell még hozzáraknod 15 lapot káosz formátumban, az az bármilyen lap a kivételeket kivéve. Kivétel:  promóciós, isteni lapok, kódos, BDV, UR, helyszínek. Céheket nem használhattok. Szabálylapok tiltottak. NEM lehet több a pakli mérete mint 50 lap. A bufa s a színtelen lapok mellett csak 3 színt használhatsz amit az alfák engednek. A lapok tiltása, nerfje azok amiket a Beholder használ + tiltott lap a szomjazó féreg ezen a versenyen. A játékidő 30 perc. Köztes 10 perces szünetekkel. 3-4 forduló lesz. Minden ellenfél ellen 1 játszmád van, tehát pörgős formátum. A résztvételi díj: 1000 Ft. Ezt az összeget ott, helyben kell fizetni. Ezekből az összegekből is díjazást veszünk. Várható létszám 10-15 fő. 8 fő előzetes jelentkező alatt a versenyt nem tartjuk meg.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A HKK Odüsszeusza

Ó mifóliazéria ...

JÁTÉKOS TOBORZÓ! - Veszprémi Farkasok HKK Társaság